Zašto Pyxis?

Zašto Pyxis?

Pyxis sa Vama od 2012.godine

Pyxis Web Design Studio sa Vama je od 2012. godine, kada smo i otpočeli partnerstvo sa slovenačkom kompanijom Kabi. Bavimo se razvojem naprednih web rešenja. U svojoj ponudi imamo web sajtove, portale i prodavnice, poslovne sisteme i aplikacije (CMS, CRM, HRM, servisne knjižice i MyRE). Takođe, pružamo i usluge iz oblasti marketinga - od vizit kartica, do reklama u Internet okruženju.

 

 

17

Broj zaposlenih

1243

Odrađenih projekata

10

Sopstveni web portali

23

Godine iskustva

BananaCloud 2.0

Kompletno rešenje za Vašu kompaniju

Pyxis & Kabi nude sveobuhvatno poslovna rešenja. Mi se zalažemo za jednostavna i efikasna rešenja koja možete naći na jednom mestu!

Od osnivanja firme težimo kontinuranom rastu i razvoju, ne samo našeg posla, već i svih naših web proizvoda. Kao rezultat, danas imamo sopstvenu platformu BananaCloud 2.0 u okviru koje je integrisan niz sistema i aplikacija. Posebno je važno naglasiti, klijentima ne nudimo web sajt već poslovno rešenje, a web sajt je samo izlog njihovih proizvoda.

Poverenje su nam ukazale renomirane domaće i inostrane kompanije iz različitih sfera poslovanja. Pogledajte naše reference!

BananaCloud 2.0

Web sajt

Naš web sajt je moderan, efikasan, jednostavan za korišćenje i uređivanje i optimizovan za sve pretraživače i uređaje. Tim dizajnera je tu da svaki web sajt učini jedinstvenim i kreativnim. Po tome se naši web sajtovi prepoznaju na prvi pogled.

e-Prodavnice

Šoping u Internet okruženju uz naše e-Prodavnice postao je vrlo jednostavan. Moglo bi se reći da smo postavili nove standarde na Balkanu u ovoj oblasti. Bez obzira na širinu asortimana proizvoda, kupovina je brza i jednostavna.

CRM Aplikacija

CRM je idealno rešenje da brinete o svojim klijentima, ujedno i da pratite prodaju i marketinške aktivnosti u Vašoj firmi. Sa ovom aplikacijom, Vaši klijenti neće biti zapostavljenim.

MyRE

MyRE je namenjen firmama koje se bave prometom nepokretnosti. Pomažemo Vam da efikasnije i efektivnije poslujete bez nepotrebne papirologije i troškova. Smestite svoju firmu u "oblak", a svoje poslovanje uskladite sa zakonima i standardima EU.

HRM

Aplikacija HRM Vam omogućava da efikasno upravljanjete ljudskim resursima. Korišćenjem ove aplikacije brzo i jednostavno možete utvrditi potrebu za novim kadrovima, izvršiti selekciju kadrovskih rešenja, vodite brigu o zaposlenima, utičete da atmosfera u Vašem poslovnom okruženju bude pozitivna.

E-Poštar

E-Poštar aplikacije je odličan alat za e-mail marketing. Omogućava brzo i efikasno slanje informacija potencijalnim i postojećim klijentima o vestima, akcijama, događajima, novim proizvodima i uslugama. Kroz statistiku možete da pratite reakcije klijenata na poslate meilove.

Ankete

Uz ovu aplikaciju možete brzo i jednostavno da sprovedete razna istraživanja ili ankete. Primera radi, pomoćiće Vam da vidite koliko su Vaši klijenti zadovljni saradnjom i šta treba unaprediti. Aplikacija je modularna, što znači da se može nadograditi prema Vašim potrebama.

Servisna knjižica

Aplikacija Servisna knjižica jedna je u nizu naših proizvoda koji Vam olakšavaju poslovanje i uvode Vašu firmu u digitalnu eru. Ovom aplikacijom možete brzo, jednostavno i transparentno da beležite sve servisne radove na Vašim proizvodima. U svakom momentu uz samo par klikova ćete znati šta ste i kada radili na datom proizvodu.

Vizuelni identitet firme

Na samom početku poslovne aktivnosti važno je kreirati vizuelni identitet firme. Po tome će Vas sutra prepoznavati te stoga, bitno je da dobijete upravo ono što želite. Naša preporuka je da se fokusirate pre svega na logo i sa našim dizajnerima nađete najbolje rešenje, a onda ćemo dalje pripremati vizit kartice, web sajt i flajere.

Pyxis blog

Online prodavnica čini vaše proizvode dostupne svima

Online prodavnica čini vaše proizvode dostupne svima

Sreda, 25. septembar 2019.

Prijateljica sa dvoje male dece me je inspirisala da danas pišem o online prodavnicama. Rekla mi je da je njeno vreme za kupovinu uveče kada uspava decu, negde posle 22h, i da može da ...

Web sajt - prvi pogled na vaš biznis

Web sajt - prvi pogled na vaš biznis

Sreda, 18. septembar 2019.

Verujete li u ljubav na prvi pogled? Kao što reče ona slatka mala devojčica, ne znam kako se ta ljubav zbiva oko nas, ali je jedno sigurno – osetim neku energiju. To je taj neki feeling ...

Tražite proizvode za svoje kupce

Tražite proizvode za svoje kupce

Četvrtak, 4. oktobar 2018.

Danas me je inspirisao savet Seta Godina koji kažem "Nemojte tražiti kupce za svoje proizvode, tražite proizvode za svoje kupce". Sva mudrost marketinga satkana je u ovoj rečenici! ...

Drugi o nama

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac