Društvene mreže

Kreiranje i upravljanje nalozima/stranicama na društvenim mrežama

Prisustvo na društvenim mrežama se poslednjih godina smatra neophodnim ukoliko želite da unapredite svoje promotivne aktivnosti. Jako je važno da postavljanje naloga/stranica na društvenim mrežama bude pravilno kreirano. Predlažemo Vam da nas kontaktirate i tako dobijete pravi savet, a takođe, i ovaj deo posla možemo odraditi umesto Vas na sledećim društvenim mrežama  Facebook, Twitter, Pinterest, Linked IN, Youtube... 

Kreiranje profila na Facebook, Twitter, Linked In, Pinterest, Youtube...

Mi ćemo Vam pomoći da na najefikasniji način kreirate profil na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Pinterest, Linked IN, Youtube i drugim.

Profili na društvenim mrežama će Vam doneti niz pogodnosti:

  • prisustvo na najvećem svetskom tržištu, na društvenim mrežama,
  • jednostavna komunikacija sa zainteresovanim kupcima,
  • mogućnost izgradnje baze lojalnih "fanova",
  • korišćenje virtuelnog okruženja da doprete do velikog broja potencijalnih kupaca,
  • integracija profila na društvenim mrežama sa web sajtom, portalom ili e-prodavnicom kako bi se povećala poseta.

Postavljanje stranice na društvenim mrežama može se izvršiti i pre nego što otpočnete poslovnu aktivnost i napravite web sajt. Dobrim ciljanjem tržišta na društvenim mrežama možete dobiti dobru bazu potencijalnih kupaca/klijenata pre nego što plasirate proizvod/uslugu.

Facebook je u svoje proizvode namenjene biznisu kreirao i aplikaciju koja omogućava da na što bolji način predstavite svoje proizvode/usluge, a u sebi sadrži brojne komponente.

Upravljanje profilom na društvenim mrežama (community manager)

Upravljanje profilom na društvenim mrežama deo je strategije formiranja brenda na društvenim mrežama.

Društvene mreže se menjaju vrlo brzo. Administratori implementiraju svakog meseca nove funkcionalnosti koje pružaju brojne mogućnosti. Korisnicima su one u početku vrlo interesantne, pa se upravo tu nalazi i mogućnost preticanja konkurencije.

Takođe, informacije, i dobre i loše, veoma brzo se šire društvenim mrežama. Dobro definisani parametri profila, kao i ciljno tržiššte, u mnogome mogu doprineti uspešnosti plasiranja određenog proizvoda. Dok sa druge strane,plasiranje sadržaja na nedovoljno dobar način, ne dovodi samo do neefikasnosti veći do nezadovoljstva korisnika. Zato je važno ovaj posao poveriti profesionalcima.

Za detaljnije informacije na ovu temu, kontaktirajte nas telefonom, putem e-meila ili preko obrasca sa dna ove stranice.

 

Zatraži ponudu!

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac