Facebook oglaševanje

Oglašavajte se na društvenoj mreži Facebook

Profesionalno oglašavanje na društvenoj mreži Facebook deo je naše ponude. Na ovaj način ćemo Vam pomoći da povećate posetu Vašeg web sajta, izgradite vidljivost, te da na taj način dođete do novih kupaca, a samim tim i pospešite prodaju.

Oglašavanje na Facebook-u je jedna od najpopularnijih vidova online marketinga današnjice. Facebook nudi spektar mogućnosti, a sa druge strane jako je jednostavan za upravljanje. Ciljno tržište se vrlo brzo podešava, u sebi sadrži veliki broj oglasnih pozicija, a statistika se jednostavno čita. Ono što je posebno važno, naplaćivanje se vrši po kliku, tako da plaćate samo efikasnost.

Koristi Facebook oglaševanja

Dobro postavljene reklame donose brojne prednosti:

 • sticanje novih kupaca ili aktiviranje već postojećih,
 • direktno ili indirektno pospešivanje prodaje,
 • izgradnja ugleda i brenda svoje firme,
 • animiranje korisnika da budu aktivniji i lojalni.

Iskoristi različite mogućnosti oglašavanja

Oglašavanje na Facebook-u Vam nudi brojne mogućnosti za promociju:

 • web sajtovi, web prodavnice i portali će dobiti nove posete i nove kupce,
 • firme, brendovi i proizvodi će biti prepoznatljiviji na tržištu,
 • Vaše Facebook stranice (Pages) će dobiti verne pratioce (fanove)
 • Vaše objave na Facebook stranici možete koristiti za plasiranje važnih poruka i informacija,
 • Vaše aplikacije, događaji, akcije će animirati Vaše korisnike i tako ćete unaprediti prodaju.

Prilagođeno Vašim potrebama

Pyxisovi paketi za Facebook oglašavanje su prilgođeni Vašim potrebama, a mogu se i dodatno podešavati. Dakle, nikada nećete platiti više nego što je to potrebno, a za uložena sredstva ćete dobiti najbolje rezultate.

Oglašavanje kod nas je transparentno, što znači u svakom trenutku možete da vidite koliko je bilo klikova i koliko je novca potrošeno, ali i kako se kampanja razvija.

Preporučujemo Vam četri paketa oglašavanja:

 • Startni paket
 • Napredni paket
 • Paket za zahtevne
 • Paket sa vremenskim ograničenjem

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas telefonom, putem e-meila ili pošaljite poruku preko obrasca sa dna stranice.

Zatraži ponudu!

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac