Google oglašavanje

Reklamiranje na Googlu

Oglašavanje na Google pretraživaču se u današnje vreme nekako podrazumeva. Naš tim marketing stručnjaka Vam može pomoći da povećate posetu sajtu, ali i puno više od toga. Učinićemo da budete što bliži i dostupniji svojim kupcima/klijentima, a samim tim i da povećavate svoju prodaju.

Google je svoje alate razvio do perfekcije. Sa jedne strane, korisnici pretraživača ne mogu, a da ne primete Vaš oglas, a sa druge strane, veliki broj alata omogućava da doprete baš do onih korisnika koji su Vam potrebni i koji Vam "sutra" mogu postati kupci/klijenti.

Ono što je važno da znate o Googlu je da njihov prihod od oglašavanja dostiže 44% svih prihoda od oglašavanja na Internetu, a njihov udeo je u stalnom porastu (E-marketing, 2012). Google je takođe dominantan u mobilnim tehnologijama, jer 95% pretraga sa mobilnih telefona i čak 52% svih mobilnih oglasa ide preko njih.

Velike koristi od Google oglašavanja

Dobro pripremljena kampanja Vam donosi niz prednosti:

 • neposredan i nenametljiv način traganja za kupcima/klijentima, ali i diskretan i direktan način obraćanja istim,
 • jasno ciljanje korisnika Interneta kojima su potrebni Vaši proizvodi i usluge,
 • direktno ili indirektno uvećanje prodaje,
 • povećanje ugleda i brenda Vaše kompanije.

Brojne mogućnosti oglašavanja

Oglašavanje na Google Vam omogućava niz opcija za unapređenje:

 • sajt,  portal, u cilju povećanja prodaje,
 • brenda i veću vidljivost na tržištu,
 • pojedinačnih proizvoda, ciljane kampanje i akcije.

Prilagođeno Vašim potrebama

Pyxisovi paketi Google oglašavanja su prilagođeni Vašim potrebama, koji se u skladu sa Vašim željama mogu dodatno podešavati.Tako nikada nećete platiti više nego što je potrebno, a dobićete najbolje rezultate.

Reklama kod nas je potpuno transparentna, što znači da su troškovi postavljanja i upravljanja potpuno razdvojeni.

Nudimo četiri osnovna paketa reklamiranja:

 • Pristupni paket
 • Napredni paket
 • Paket za zahtevnije
 • Paket dugoročnog zakupa

Za dodatna pitanja oko reklamiranja možete nas kontaktirati putem e-maila, nekog od naših telefona ili putem kontakt forme na našem sajtu.

Zatraži ponudu!

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac