HRM Aplikacija

HRM Aplikacija

HRM aplikacija omogućava efikasno upravljanje ljudskim resursima u Vašoj kompaniji. Pogodan je za sve kompanije koje žele transparentnost svog poslovanja. Uz pomoć ove aplikacije možete upravljati:

  • Konkursima za posao
  • Odsustvom zaposlenih
  • Merenje klime u kompaniji
  • Godišnjim anketama i intervjuima sa zaposlenima

Poslovi - Konkursi

HRM Aplikacija će Vam pomoći da vrlo brzo zaposlite nedostajuće kadrove sistematizacijom slobodnih radnih mesta i prikupljanjem informacija o kandidatima koji su konkurisali za posao u Vašoj firmi putem obrasca sa Vašeg sajta. Ova aplikacija Vam omogućava:

  • Jednostavno poređenje kandidata (olakšava pozive gde postoji nekoliko stotina aplikacija za jedno mesto)
  • Jednostavno slanje kandidata u sledeći krug, intervju, ... na osnovu kriterijuma koje ste unapred definisali, a koje aplikacija brzo i jednostavno filtrira.

Odsustvo

Ovaj modul aplikacije Vam omogućava da u svakom trenutku znate sa koliko zaposlenih realno raspolažete. Vrlo brzo i jednostavno možete znati ko ide na odmor, a ko se vraća, ko je na bolovanju, a ko na plaćenom/neplaćenom odsustvu ili poslovnom putovanju. 

Takođe, unošenjem datuma i podataka o zaposlenom možete poslati obaveštenje nadređenom koji će u narednom koraku odobriti ili ne odsustvo zaposlenog.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac