Web marketing

Online marketing i oglašavanje

Web nudi niz mogućnosti i kanala za proširenje i promociju branda krajnjim korisnicima. Pyxis je kreirao sveobuhvatna rešenja za Internet marketing i oglašavanje kao deo generalne strategije razvoja.

Osnova za kvalitetan Web marketing je web sajt ili bar neki jednostavan (landing) web sajt sa kojim bi bila povezana svaka naredna aktivnost. Ono što je najvažnije jeste da informacije o Vašem proizvodu/usluzi bude dostupna i jednostavna za pronalaženje. Sam Google je u ovoj oblasti uveo puno novina kako bi unapredio predragu. Jedna od takvih novina je i Responsive design (optimizacija sadržaja za sve uređaje i pretraživače).

Sadržaj koji se plasira mora da bude interesantan i sažet, da drži pažnju korisnika. U eri u kojoj je vreme deficitaran resurs ovo je jako važno, naprosto nemamo vremena da čitamo duge tekstove, nezanimljivog sadržaja. Važno nam je da brzo i jednostavno dođemo do informacije za kojom tragamo.

Prednost Web marketinga ogleda se i u težnji da zaštitimo životnu sredinu. Dajemo prednost E-mail marketingu u odnosu na standardno štampanje promotivnih materijala. Štiti životnu sredinu i štedi novac! Omogućava nam da brzo, profesionalno i jednostavno inforišemo svoje klijenti/kupce o novinama ali i da steknemo nove. Za potrebe Web marketinga razvili smo izuzetan alat za ovu namenu pod nazivom E-poštar.

Društveno umrežavanje pruža mogućnosti širenja uticaja i ugleda. Mreže zasnovane na prijateljskim, poslovnim, interesnim ili drugim odnosima omogućavaju širenje informacija poput virusa. Popoćićemo Vam da svoj profil integrišete sa Facebook stranicom i aplikacijom, kao i na drugim društvenim mrežama.

Online oglašavanje nudi puno mogućnosti od iznajmljivanja prostora za oglašavanje na vrhunskim medijima do oglašavanja na društvenim mrežama ili pretraživačima (Google).

Search engine marketing (SEO / SEM) Vam omogućava da doprete do korisnika putem pretraživača (Google, Yahoo) i predstavlite im svoj proizvod/uslugu kombinacijom optimiziranog sadržaja i strategija pretraživanja po kliku.

Digitalna era zamenila je tradicionalne, skupe načine oglašavanja puno jeftinijim i pristupačnijim. Stoga, preporučujemo Vam da se upusite u avanturu Web marketinga sa nama i uveravamo Vas da će Vam se višestruko isplatiti.

Zatraži ponudu!

 

Na našoj web stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Pored toga kolačiće koristimo i u analitičke svrhe jer želimo da poboljšamo i nadogradimo našu web stranicu. Kolačići nam takođe pomažu da pripremimo relevantne sadržaje i reklamne poruke za Vas. Možete pročitati više o kolačićima na web lokaciji „O kolačićima“. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića na sajtu molimo Vas da potvrdite ovo.

 

Više o upotrebi kolačića

Upotreba kolačića na web sajtu www.pyxis.rs

Šta su kolačići (cookies)?

Kolačići su mali fajlovi koji se odnose na rad web sajtova, najčešće kako bi se korisničko iskustvo učinilo boljim.

Kolačić obično sadrži niz slova i brojeva koji se učitavaju na računaru korisnika kada posećuju određenu web lokaciju. Svaki put kada je ponovo posetite, web stranica će dobiti informacije o kolačiću koji je bio učitan i identifikovao korisnika.

Pored poboljšanja korisničkog iskustva, njihova svrha je višestruka. Kolačići se takođe mogu koristiti za analizu ponašanja ili identifikacije korisnika. Zbog toga se razlikuju različite vrste kolačića.
 

Vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici

Kolačići koje koristimo na ovoj stranici prate smernice:

1. Hitno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju korišćenje osnovnih komponenti za pravilno funkcionisanje web stranice. Bez ovih kolačića, sadržaj koji koristite na ovom web sajtu ne radi pravilno (npr. Najava, proces kupovine, bezbednost ...).

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o tome kako se korisnici ponašaju na web sajtu u cilju poboljšanjavanja komponenti web sajta (npr. koji delovi (stranice) web sajta su najčešće posećeni ...). Ovi kolačići ne prikupljaju informacije pomoću kojih bismo mogli identifikovati korisnika.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućavaju dase web sajt "seti" nekih podešavanja i izbora (korisničko ime, jezika, regiona, ...) i obezbedi napredne, personalizovane funkcije. Ovi kolačići mogu Vam omogućiti da pratite svoje kampanje na web lokaciji.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takvi kolačići se obično koristi za reklamiranje i socijalne mreže (trećim licima) kako bismo Vam pokazali više ciljanih reklama, ograničavajući ponavljanje ili meri efikasnost reklamnih kampanja. Ovi kolačići mogu omogućiti praćenje Vaših online aktivnosti.

Upravljanje kolačićima

Sami odlučujete o upotrebi kolačića. Uvek možete ukloniti kolačiće kako biste uklonili svoju vidljivost na mreži. Takođe, konfigurišite većinu pregledača tako da ne prihvataju kolačiće

Za informacije o mogućnostima pojedinačnih pretraživača, predlažemo da pogledate podešavanja.

Upravnik kolačićima

Pyxis Web Design Studio Kragujevac